2014-08-27 08:10:04• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Skorpió - új szerelem gyúl a szívében

Napi horoszkóp augusztus 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha a szokottnál kicsit rámenősebb, akkor most sikeres pénzemberré válhat: legalábbis az elkövetkező egy-két napra. Ha van gyermeke, akkor vele kapcsolatban némi csalódás érheti, de fogja fel ezt úgy, mint a szeretet próbatételét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Titkokat tudhat meg, amik esetleg bántják is a szép lelkét, vagy pusztán ostoba pletykálásnak véli a hallottakat. Semmi sem véletlen azonban, ami tudomására jut. Ha nem is lesz gyakorlati haszna az ön számára, de később tanulságul szolgálhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha a körülményei már fojtogatóvá váltak, hát egy utazás mindent megváltoztathat, kerekedjen fel! A szerencsét most otthonától távol keresheti. A pályáját érintő kérdésekben azonban még nem jött el a döntés ideje.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A napját régi rokonok látogatásával tölti, a régmúlt idők felidézése kissé melankolikussá teszi. Talán sokat veszített, ha visszagondol régi életére. De meg kell látnia az új lehetőségeket is: egy találkozás kedvező fordulatot hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem leli helyét, úgy látszik, a nagyvilág az ön hazája. Lehetősége adódhat, hogy olyan pályát válasszon, mely jobban kielégíti szabadságvágyát. Inkább menjen el utazó ügynöknek, ahelyett, hogy elszakítson minden régi köteléket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jegyében járó Hold ma újul: most önmagára fordítja figyelmét, növeli tudatosságát. Minden, amit ma tesz fokozottan szolgálhatja épülését, érvényesülését, vagy romlását. Egy öreg, vagy régi barát hasznos tanácsokkal látja el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Családjával, otthonával kapcsolatban óvakodjon a hirtelen lépésektől: egy rossz kedvében hozott döntés katasztrofális következményekkel járhat. Koncentráljon inkább karrierje építgetésére, keressen támogatókat munkatársai között!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új szerelem gyúl szívében, és ezen még akkor sem szabad meglepődnie, ha már jócskán benne van a korban. Úgy látszik a szíve még fiatal. Még, ha pusztán plátói marad is ez az érzelem, adjon hálát érte a sorsnak: ez az őszi tavasz újra felmelegíti szívét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sok változásra számíthat életében, készüljön fel a váratlanra! Ha nyitott, és friss szívvel áll elébe, akkor valószínűleg élvezni fogja a pezsgést, ha azonban gyanakvó, "öreges", akkor megsínyli a kalandot. A cél a megújulás.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szerencse most szövetségeseihez pártolt, ám ha a lelkükbe gázol, akkor könnyen ellenségeivé teheti őket. Most csak szőrmentén kritizáljon, még ha az önérzetét sérelem éri is. Főnökével szemben vegyen fel pléhpofát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön még független ember, akkor valószínűleg most jött el az ideje a társkapcsolata megszilárdításának. Ha már házas, akkor valamilyen közös sorsfordulat előtt állhatnak. Fontos, hogy semmit ne hallgassanak el egymás előtt, ami befolyásolhatná döntéseiket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valósággal belelát mások veséjébe, és ezt a tulajdonságát most jó eséllyel kamatoztathatja az üzleti életben. Azért óvakodjon attól, hogy másokat csak játékszernek nézzen: megvan rá az esély, hogy önnel is ugyanez történhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: